Despre noi


Bourgogne Jura Import Export srl


Alegem dintre toate bogatiile Bourgogne-ei pe acelea denumite si protejate AOC si AOP si le aducem in Romania si in alte tari din estul Europei, direct de la producatorii lor. Ne anima experienta in gastronomia franceza si intelegerea asteptarilor inalte ale clientilor din Romania.



home_bonplat_gallery8
BonPlat
Bourgogne Jura
Import-Export srl
chef-quentin
Chef Quentin

Quentin Hernandez
partener


Originar din Bourgogne, cu un arbore genealogic cu radacini pana in vremea in care regiunea apartinea Spaniei, chef Quentin vine cu o idee temerara si ne deschide calea catre o parte din valorile cele mai pretioase ale Frantei (atestate si protejate de Europa), sortimentele de branza - Compté, Morbier, Bleu si Chevre. Dupa 9 ani in 9 restaurante dintre care La Villa Madie (1 stea Michelin), L’ Atelier (2 stele Michelin) si arhicelebrul George Blanc (3 stele Michelin) Quentin ne imbie cu o parte dintre retete lui si aduce direct de la producatorii din Bourgogne cele mai alese branzeturi.




Chef Iulian


Partener in concept si in implementarea lui este Iulian Gherghe. Dupa o perioada de mai multi ani in domeniul publicitatii (client service director la Notorious) si al vanzarilor (project manager Telekom), in Romania, cunoscator al obiceiurilor de consum de aici, chef Iulian se orienteaza catre domeniul gastronomic. Dupa o specializare (2010), incepe sa calatoreasca si acumuleaza o serie de experiente care i-au largit aria de intelegere a artei culinare: in Cipru (Limassol), ca chef de partie, timp de un an, apoi in Franta, in zona Jura, pana in 2016 si recent in Dijon, ambele in regiunea Bourgogne..



Iulian-Gh.
Chef Julian

Comanda acum!
tel: 0743.132.231
email: contact@bonplat.ro

bonplat-news
Doresti ofertele speciale BonPlat
sau retetele noastre gustoase?
Aboneaza-te la newsletterul nostru!
Informatiile tale NU vor fi furnizate tertelor persoane.