Căutare

EMF Protectie plasă de țânțari Protecția împotriva Radiațiilor Pat cu Baldachin

  • ( Recenzii )
  • 1 609.55lei

Descriere

Descriere produs Circulară Anti-radiații Plase de Țânțari Model Nr.Pat baldachin 02 Brand BLOC EMF Material 100% Fibre de Argint de Formă Circulară Funtion Anti-radiații, Antibacterian, Antistatic Aplicarea Pepole Tip Universal cu o singură ușă de Protectie ffectiveness 23-25DB ATENTIE:PENTRU ACEST PRODUS face PRIN OCHETUL TEXTIL,DECI NU POATE BLOCA TOATE SEMNALUL,NUMAI POT BLOCA PIESELE DE SEMNAL.Eu.Scurtă Introducere de Funcții

Tine si familia ta proteja de înaltă frecvență cu unde electromagnetice (EMF) radiații în mediul înconjurător în timp ce dormi la noapte!

Reduce posibilele daune cauzate de radiații electromagnetice la sugari, femei gravide, persoane cu tulburări de somn, boli tiroidiene, imunitate scazuta, instalarea de stimulatoare cardiace și alte grupuri sensibile!

Se poate reduce foarte mult radiația de semnale de telefon mobil, stații de bază de comunicare, wifi, telefoane fără fir și alte dispozitive fără fir.

Produsul a fost testat de mai mulți ani în țările dezvoltate, cum ar fi Europa și America.Majoritatea utilizatorilor s-au dovedit că acesta a îmbunătățit foarte mult sănătatea lor după utilizarea acestuia.II.PRINCIPIUL DE PROTECȚIE

Principiul de bază de protecție la radiații cortina este de a face uz de reflecție atenuare a undelor electromagnetice la suprafața de puternic mediu conductor pentru a face undelor electromagnetice trec prin perdea și să păstreze undelor electromagnetice din afara.Atunci când deschiderea de conductoare dielectric de rețea este mai mică de 1/4 din lungimea de undă a undelor electromagnetice (lungimea de undă = viteza luminii/frecvență), undelor electromagnetice nu poate trece prin conductoare dielectric rețea.III.PERFORMANȚA PRODUSULUI

Radiația-dovada plase de țânțari, folosind cele mai avansate tehnologii de producție și tehnologie placare, sunt de top din lume radiații electromagnetice de protecție material textil.Prin certificare SGS, este complet inofensiv pentru organismul uman!Au fost multe cazuri de utilizare, care s-au dovedit că starea de sănătate a fost mult îmbunătățit.

1. Ecranarea capacitatea plasă de țânțari tesatura ajunge la 25 dB la 1 GHz, care este, de 99.7% din unda electromagnetică poate fi blocat în afara plasă de țânțari.

2. Certificare SGS este total inofensiv pentru organismul uman.Acesta poate fi de asemenea folosit ca îmbrăcăminte sau copil pânză.Nu există efecte secundare asupra organismului uman.Materialul este moale și nu are nici o diferență între simt mână și comune pânză.

3. Argint-cupru placat cu fibre sunt complet acoperite cu fibre de poliester.Metalele nu sunt expuse la aer și nu va fi oxidat.Radiații electromagnetice abilitatea protecție este pe termen lung și eficiente, și pot fi spălate.După spălare, radiații electromagnetice capacitatea de protecție rămâne neschimbată.

4. Pentru radio și televiziune turn de transmisie, val mediu turn de transmisie, toate stații de bază de comunicare (cum ar fi stația de bază GSM, WCDMA stație de bază, CDMA2000 stație de bază, TD-SCDMA stație de bază), stație repetoare, WiMax stație de bază, WiFi stație de bază, cuptor cu microunde releu fără fir și alte echipamente de transmisie, radiația electromagnetică are o protecție bună eficiență.

5. Înaltă de transmisie, permeabilitate ridicată.

6. Pot fi spălate de mână în apă rece sau mașină de spălat ușor.După spălare, rufele nu se vor ofili, efectul protector nu va scădea, calcare la temperatura scazuta, dar nu de albire sau cu ajutorul substanțelor chimice.

7. Nu de legare la pământ este necesară.

8.Se poate rezista la lumina directă a soarelui, fără a afecta performanța și durata de viață.Imagini Detaliate

Memento Cald:

Foto de fotografiere în natură,din cauza diffierent de lumină și de afișare.va provoca o anumită culoare diferită,care nu este o problemă de calitate,vă rugăm să ia în considerare cu atenție.Ambalare Si Livrare

Detaliu de ambalare: pachet Standard de export sau în funcție de cererea clientului Ambalaj Detalii


  • Aplicabile Oameni: Universal
  • Forma: circular
  • Stil: Hung Dom Plasă De Țânțari
  • Numărul De Model: pat baldachin 002
  • Grupa De Vârstă: Universal
  • Funcția: Țânțar Net
  • Tip: Cu o singură ușă
  • Utilizarea: Acasă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: 100% fibre de argint
  • Caracteristică: Pliat, Radiații protectie pat cu baldachin

Tag-uri: 100 rbon fibre, laser 100 de fibre, argint fibre, jersey fibre de argint, pălărie de argint fibre, x statice de argint fibre, 100 mbps fibra, shell 100 de argint, 100 bol de argint, mătase de argint fibre

Recenzii

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga Comentariul Tau

  • Rating