Căutare

DHL Transport Gratuit wireless controller DMX512 pentru led-uri lumina de scena sau led par light

  • ( Recenzii )
  • 2 277.67lei
  • 2 711.48lei

Descriere

2.4 G DMX wireless receptor/transmițător

DMX512 wireless receptor/transmițător transmimts standard DMX512 protocal date(generate de consola) prin wireless fel.Nici o întârziere de timp, atunci când semnalul de date este transmis, semnalul de date este în timp real și în mod fiabil.Aceste produse adoptă un 2.4 G ISM secțiune de frecvență.Hign eficiente GFSK modula, design de comunicare; 126channels sărituri frecvență automat, hign anti-jamping capacitatea.

Caietul de sarcini:

1. Model produs: 2.4 G DMX512 wireless receptor/transmițător

2. 2X8 pic LCD pentru a afișa starea de lucru și a parametrilor

3. 4 grad de putere de ieșire rata de opțiune.

4. 126 canale de frecvență verticală auto-mișcare,mișcare de auto-opțiunea non-interfera secțiune de frecvență, asigurând comunicarea este de încredere.

5. 16 grupuri ID-ul de codificare pentru stabilirea, Utilizatorul poate folosi 16 grupuri individuale de net wireless fără a interfera reciproc în același loc.

6. Tensiune de intrare : 9-12VDC 300MA MIN

7. Distanta de comunicare: 400 M(vizibil de la distanță)

8. Frecventa de lucru: 2.4 G ISM,126 de canale

9. Max putere de emisie rata: 20dBm

10. Primi sensibile: -94dBm

11. DMX singur terminal: 3PIN masculin-feminin soclu

12. Dimensiune: 75X147X43 mm

13. Net greutate: 360g

Display descrie:

Schiță:

(1.) Antena Conector SMA

(2.) Intrare DC ieșire

(3.) DMX de semnal indicator luminos

(4.) De la Distanță fără fir indicator luminos: Semnal de Primire (ROȘU),Semnalul de Emisie (Verde)

(5.) Comutatorul Dip 1, cod Nr. 1-Nr. 4 pentru configurarea conexiunii adresa pentru Primirea Semnalului operatorului, atunci când mai mult de 2 buc sunt conectate (setare timp real disponibile)

(6.) Comutatorul Dip 2, cod Nr. 1-Nr. 5 sunt pentru înființarea de a alege frecvența de lucru, No. 6 este comutatorul pornit-Oprit de la primirea semnalului de emisie și de semnal (este pentru semnalul de emisie, OFF este pentru semnal de primire, de resetare trebuie să taie mai întâi energia) (setare timp real disponibile)

Instructiuni de operare:

(1.) Atunci când ia să fie SEMNALUL de EMISIE controler DMX de semnal Indicator luminos (4) este VERDE.SEMNALUL de EMISIE de comandă va primi semnalul de la consola DMX și emit l.Dacă lampa de control (4) se aprinde intermitent, este de lucru pentru emisie.

(2.)Atunci când ia să fie SINGAL PRIMIREA controler DMX de semnal indicator luminos (4) este de culoare ROȘIE.SINGAL PRIMIREA de comandă va primi semnalul de la SEMNALUL de EMISIE operator și de a converti să fie DMX de semnal pentru a controla dispozitivul de fixare.Dacă lampa de control (4) se aprinde intermitent, este de lucru pentru primirea.Dacă indicatorul clipește neregulat sau fără nici un flash, aveți nevoie pentru a regla antena înger sau scurta spațiu între ele.Atunci când sunt crearea on-line, lumina ROȘIE va clipi o dată, dacă semnalul continuă, acesta va clipi; dacă nici un semnal, acesta va fi oprit.Distanța mai scurtă, cu atât mai repede se aprinde intermitent.

(3.)Atunci când Wireless Controler DMX să fie stabilite SEMNAL de EMISIE controler DMX indicator de semnal (3) se aprinde intermitent atunci când primește semnalul corect formularul de console DMX.

(4.) Atunci când mai mult de 2 buc Semnal Primirea controlere sunt conectat, aveți nevoie pentru a configura conexiunea adresa pe Comutatorului Dip 1 cod Nr. 1-Nr.4.

(5.) Semnal de primire sau semnal mod de emisie trebuie să fie configurat.

(6.) Wireless DMX Controler poate funcționa la următoarea frecvență:

Medii de lucru și atenție:

(1.) Semnalul de emisie controler de semnal și de primirea operatorul trebuie să lucreze pe aceeași frecvență și aceeași adresă sau va eșua.

(2.) Atunci când semnalul de emisie controler de semnal și de primirea controller sunt de lucru, antena trebuie să fie verticală la controler, astfel încât să configurați câmpul electromagnetic pentru a asigura semnal mai bun transfer.

Pachetul inclus:

14 x LCD ( DMX512 wireless receiver/transmitter)

14 x sursa de Alimentare (va rugam sa ne informeze de alimentare, sau vom alege totul în funcție de țara dumneavoastră satndard.Acum avem UK plug, AU plug,UE plug, plug SUA)


  • Ocazie: Scena profesionist & DJ
  • Numărul De Model: DMX512-LCD
  • Tip De Element: Etapă Efect De Iluminare
  • Stil: Lumina de Scena DMX
  • Nume De Brand: COLORNIE

Tag-uri: dmx 3m lumina, dmx 36 de lumina, 150 dmx lumina, faruri led medicale wireless, alin 35 led-uri, par 64 rp led, mi lumina dmx, dmx martin lumina, dmx sistem de iluminat, led par 90

Recenzii

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga Comentariul Tau

  • Rating