Căutare

Link-ul de plată pentru NTS815A testerul pentru injectorul de carburant common rail injector tester

  • ( Recenzii )
  • 52 051.92lei

  • Sku: b93728
  • Disponibilitatea:În stoc
  • vanzare

Descriere

Notă

1.Acesta este link-ul de plată pentru common rail de testare a injectorului mașină NTS815A 2.Injectorul tester va fi trimis la Ali Salik din Filipine de Mare

Scurte Informații de common rail testerul pentru injectorul de mașină NTS815A

- Cerere pentru Common rail injector de testare - Umane-interfață orientată spre - Meniu limba engleză, pentru a Optimiza funcționarea procedurii,eficiență, flexibilitate, ușor și ușor de învățare - De înaltă calitate, garantate de BASCOLIN - Transport gratuit de Mare - Ora de sosire:45-80 zile - 1100kgs - 7 CBM - Dimensiuni pachet 2.3*1.35*2.1 Notă:(1)Am va trimite scrisoarea De Trăsură (telex de presă) prin e-Mail la tine pentru ca ai putea ridica mașina cu succes. (2)importul impozitul este plătit de către clienți înșiși. (3)Plata returnată este acceptată numai dacă e problemă de calitate. (4)Înainte de a plasa comanda,va rugam sa ne contactati pentru confirmare.Sau avem drepturile de a refuza deliverying comanda.

Funcția de testerul pentru Injectorul

1. Testarea tuturor tradiționale pompe mecanice pompe, pompe VE 2. Complet automat de detectare de BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS si alte marci de injectoare electromagnetice. 3. Complet automat de detectare a tuturor injectoare piezoelectrice. 4. Complet automat de detectare de toate common rail de înaltă presiune pompe. 5. Complet automat de detectare a DENSO HP0 pompa. 6. Genera automat BOSCH common rail injector cod QR. 7. Generarea on-line a DENSO common rail injector cod QR. 8. Generarea on-line de DELPHI common rail injector C21, C31 cod. 9. Generarea on-line de SIEMNS common rail de injecție (VDO) IIC cod. 10.Complet automat de detectare a tuturor acționare pompe( HEE pompa). 11.Complet automat de detectare de BOSCH, PISICA, CUMIMINS, DELPHI, Benz, Volvo și alte tipuri de pompe duze și singură pompă, precum și dual electromagnetice de injectoare. 12.Complet automat de detectare de CAT C7/C9/C-9/C3126B HEE. 13.Complet automat de detectare CAT3408/3412/FORD 6.0 HEE. 14.Complet automat de detectare de BOSCH VP44 pompa. 15.Complet automat de detectare a DENSO V3, V4, V5 pompe. 16. Sistemul standard de memorie de date de diverse injectoare si pompe de ulei. 17. On-line de asistență de la distanță și upgrade-uri de sistem.

Principalele configurație și parametri tehnici:

1.Industrială sistem de computer, ecran LCD color tactil de control, ușor de utilizat, stabil de performanță. 2. Sistemul standard de memorie de date de diverse injectoare si pompe de ulei. 3. BOSCH CP3.3 pompa de ulei este configurat la întâmplare. 4. Gama de presiune 0-2600BAR. 5. Fluxul gama este de 0.008-4L/min. 6. Putere 7,5 KW 7. Tensiune 220V monofazat 8. Motor gama de turații: 0-4000RPM. 9. Temperatura raza de control: 40+-2 10. Temperatura metodă de răcire: răcire cu aer, răcire forțată(opțional)

Common Rail Accesorii

EUI/EUP Accesorii ( Cam cutie + Adaptor + ax Came)

CAM CUTIE

Adaptor cu came

HEE

CAT C7,C9,C-9,3126 B

Povestea De Brand

BASCOLIN,standuri pentru calitate garantata,este un bine-cunoscut și cel mai recunoscut brand din industria Auto sisteme de injecție de combustibil și sistem common rail.În exercitarea de emisii mai scăzute și o mai mare eficiență,BASCOLIN brand rămâne mereu fruntea datorită sale tehnologice, cunoștințe și experiență.Durabile,fiabile și de înaltă calitate a făcut, de asemenea, BASCOLIN brand familar de către clienții din întreaga lume.O altă cheie pentru popularitatea sa este prețul atractiv cu o calitate premium garantat.


  • Tip De Element: Taxă Suplimentară

Tag-uri: ceas nfs link-ul de plată, inele hangkai, castron anti plată, hangkai 2 fan, plata paypal pijamale, ambreiaj hangkai 36, antena tp link, ieftine barbati link, dvr-ul tp link, accesorii tp link

Recenzii

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga Comentariul Tau

  • Rating