Căutare

Motocicleta Redresor Regulator de Tensiune Pentru Mercury Mercruiser E150 E175 XR6 XRI Pro MAX / Super Magnum III OEM 8M0084173 815279T

  • ( Recenzii )
  • 150.85lei
  • 251.42lei

  • Sku: b96020
  • Disponibilitatea:În stoc
  • vanzare

Descriere

Motocicleta Redresor Regulator de Tensiune Pentru Mercury Mercruiser E150 E175 XR6 XRI Pro MAX / Super Magnum III OEM 8M0084173 815279T Accesorii pentru Motociclete/Motocross/ATV/Moto

Modele compatibile:

Pentru Mercury Mercruiser 815279T

Pentru Mercury Mercruiser 8M0084173

Pentru Mercury Mercruiser E150 Magnum

Pentru Mercury Mercruiser E150 XRI

Pentru Mercury Mercruiser E150 Pro MAX / Super-Magnum

Pentru Mercury Mercruiser E175 Magnum

Pentru Mercury Mercruiser E175 XRI

Funcția introducere

El ajută pentru a disipa excesul de tensiune, pentru a îmbunătăți capacitatea de încărcare, și pentru a preveni baterie de supraîncărcare.

Dacă motocicleta motorul nu merge prin redresor, tensiunea va fluctua foarte mult ca turația motorului scade.Este ușor de a deteriora aparatele electrice.

Dacă redresorul este spart, bateria nu poate fi încărcată în mod natural.Redresorul este deteriorat, unele nu au nici o tensiune de ieșire (în mare parte), iar unele au o extrem de înaltă tensiune de ieșire!

Ambalaj/Produs Descriere:

Originea: Made in China

Calitate: Clasa A

100% de brand nou

Acest produs acceptă en-gros

Vă rugăm să asigurați-vă că produsul este potrivit pentru motocicleta ta.Pentru a evita scopul de erori, vă rugăm să contactați vânzătorul, dacă este necesar.

După ce plata dvs. este finalizată, ne va livra elementul în termen de 3 zile lucrătoare.

Notă: (Deoarece reale de fotografiere unghiul de acest produs este diferit, de culoare pot fi diferite de cele reale de fotografiere, vă rugăm să consultați produsul real.) Acest produs nu include instrucțiuni de instalare.Înlocuiți piese vechi direct.

1 × Motocicleta Redresor Regulator De Tensiune

Cumpărătorul lectură:

După vânzare:

1: în Termen de șapte zile după primirea produsului, dacă există vreo problemă cu produsul, vă rugăm să ne contactați în termen de șapte zile și să ofere servicii de returnare în termen de 15 zile.Dacă depășește 15 zile, fără întoarcere servicii vor fi furnizate!

Cumpărătorul motiv: Noi nu va purta nici costurile de returnare și de a deduce costul de transport maritim de pachetul trimis pentru prima dată!

Vânzător motiv: Vom oferi cea mai bună soluție pentru satisfactia ta!

Pentru a se întoarce: Cumpărătorii ar trebui să se asigure că produsele returnate sunt în starea lor inițială.Dacă elementul este deteriorat sau pierdut, atunci când se întorc, cumpărătorul va fi responsabil!Nu vom rambursa cumpărătorului în întregime, și cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu o companie de logistica pentru a recupera prejudiciul sau pierderea!

2. Toate bunurile returnate trebuie să utilizați ambalajul original, și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru returnare si ID-ul comenzii.

Tariful de:

Datorită diferite de vămuire ori și circumstanțe speciale în diferite țări/regiuni, (ca de exemplu: epidemii, vârf activități de promovare), nu putem garanta timpul de livrare de fiecare transport, care ar putea afecta prematură utilizarea produsului.Suntem profund mișcat Rău, dar acest lucru este dincolo de controlul nostru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să îndemne livrare expres, astfel încât să puteți obține cât mai curând posibil!

Notă: timp estimat pe platforma nu este exactă a sosirii, vă rugăm să consultați ora de sosire efectivă.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi încărcată la livrare.Nu vom suporta aceste costuri pentru tine.Dacă produsul este returnat din cauza circumstanțele personale, nu vom rambursa costul de transport maritim a respins transport și își asumă nici o responsabilitate.Cumpărătorii trebuie să-l suporte!

De comanda de pe Bonplat.ro, sunteți de acord cu toate politicile de mai sus!

Noi menținem standarde înalte de calitate excelentă și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Ne rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne putem satisface.

Dacă nu vom înțelege problema, este imposibil de a rezolva problema!

La ultima


  • Numele Modelului: 8M0084173
  • compatibil 9: Pentru Mercury Mercruiser E175 XRI
  • Compatibil 6: Pentru Mercury Mercruiser E150 XRI
  • Compatibil 2: Accesorii pentru motociclete/Motocross/ATV/Moto
  • Compatibil 4: Pentru Mercury Mercruiser 8M0084173
  • Compatibil 1: Motocicleta Redresor Regulator de Tensiune Încărcător cu ștecher
  • 5 compatibil: Pentru Mercury Mercruiser E150 Magnum
  • compatibil 8: Pentru Mercury Mercruiser E175 Magnum
  • Origine: NC(de Origine)
  • compatibil 7: Pentru Mercury Mercruiser E150 Pro MAX / Super-Magnum
  • Compatibil 3: Pentru Mercury Mercruiser 815279T
  • Tip De Material: Metal

Tag-uri: polaris redresor, vanxy redresor, enatel redresor, cfmoto redresor, redresor armonici, redresor cu mercur v6, redresor rătăcire, shindengen redresor, mercur 25 redresor, falcon redresor

Recenzii

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Adauga Comentariul Tau

  • Rating